Kan vi stoppe
terrorisme og krig
Stands terrorisme og krig
Den grundlæggende ide!
   
  Hvad kan jeg gøre?
Kontakt os
 
Vil du være med til at skabe fred?

Hør mere om teknikkerne på foredrag over hele landet. 

Klik her.
 

Hvad kan jeg gøre?

Vi inviterer alle med gode intentioner - alle mennesker som holder af fred-alle mennesker som ønsker at hjælpe med at beskytte vores land mod terrorisme, samtidig med at vi kan stoppe al krig - til nøje at læse hele denne hjemmeside og derefter gøre alt for at hjælpe med at skabe permanent fred.

Vi må selvfølgelig alle, hver for sig, afgøre hvad vi mener, det er vigtigt at støtte. Dem, der har arbejdet med at skabe denne hjemmeside-præsentation, kan kun give udtryk for deres egen mening: I en verden, der er splittet på grund af terrorisme, hvor der er splid og krig i gang mellem civilisationer, synes det ikke bare fornuftigt, men som et moralsk ansvar at støtte det ENESTE freds skabende program i verden, som er gennemtestet videnskabeligt.

Der er 4 måder, som du kan støtte på:
 • Gaver - donationer - sponsorer
  Donér for at beskytte Danmark - Hjælp med at skabe og opretholde en permanent fredsskabende gruppe på 250 freds skabende eksperter i Danmark. Du kan yde støtte til bygning af de nødvendige bygninger til gruppen - eller du kan støtte løbende til de månedlige udgifter der skal dækkes for at opretholde gruppen.
  Indkomne midler vil blive anvendt til hurtigst muligt at skabe gruppen på 250 fredsskabende eksperter i Danmark. Passende grund skal købes og bygninger skal bygges og de løbende udgifter skal dækkes.
  Vores hovedprojekt sigter på etableringen af en skole med 250 elever - 14-17 årige. Derved er udgifterne til projektet begrænsede da de unge jo alligevel skal gå i skole i de år.
  Gaver og donationer kan indsættes på kontoen for 'Danmarks Uovervindelighed' i Danske Bank, Reg. nr. 3565 konto nr. 3565538535

 • Invester i Vedisk økologisk landbrug - for at støtte de Fredsskabende grupper og for at fjerne fattigdom i verden
  Læs mere på: www.maharishiglobalfinancing.org

 • Spred ordet - Fortæl om 'Permanent Fred - Uovervindeligt Danmark' til din familie, venner, bekendte og kolleger
  Send linket på denne hjemmeside (www.rajabjarne.dk) til dine venner.

 • Meld dig til at være med i en fredsskabende gruppe
  Bliv selv deltager i en fredsskabende gruppe - Lær Transcendental Meditation og TM-Sidhi programmet; og deltag derefter i en af de fredsskabende grupper og hjælp på den måde med at skabe fred for landet og for hele verden.
 •  
Kontakt:
Uovervindeligt Danmark - Permanent Fred
Mausingvej 16
8620 Kjellerup

For at finde frem til, hvor du kan lære Transcendental Meditation og TM-Sidhi programmet i dit lokale område, kan du kigge på
www.TMnu.dk
eller ring på 70 130 230