Kan vi stoppe
terrorisme og krig
  Stands terrorisme og krig
Den grundlæggende ide!
   
Hvad kan jeg gøre?
Kontakt os
 
Vil du være med til at skabe fred?

Hør mere om teknikkerne på foredrag over hele landet. 

Klik her.
 

Kan vi permanent stoppe
terrorisme og krig?

Hvis man kan tro på 50 konkrete projekter og 23 offentliggjorte videnskabelige undersøgelser er svaret JA.

Vi tilbyder denne opdagelse til alle der elsker fred - og til alle der ønsker at beskytte deres lande imod terrorisme og krig.

Viden er magt.

Det er vores mål at styrke folk overalt med en viden, der kan bruges til at skabe fred i hele verden - en tidløs viden om bevidsthedens kraft, en viden, som Maharishi Mahesh Yogi har introduceret og en viden, der er ført grundige beviser for indenfor den videnskabelige forskning.

Denne ny-bekræftede teknologi gør brug af store grupper af fredsskabende eksperter. Den indre fred der oparbejdes af sådan en fredsskabende gruppe strømmer ud i samfundet som en indflydelse af harmoni og kohærens. Virkningen kan let måles i form af reduceret kriminalitet, terrorisme og krig.

Behovet for hurtig handling

Vi er klar over, at denne idé vil være ny for mange. Vi erkender, at det lyder usædvanligt. Men det er også klart, at vores verden er i fare - at terrorisme og aggressiv krigsførelse nu truer os alle. I lyset af denne fare, tilbyder vi dette med én eneste hensigt:
Hvis der ER en videnskabelig bevist måde til at skabe fred, så skulle den tages i brug så hurtigt som muligt.

Lad os arbejde sammen

Det er derfor, at vi har brug for din hjælp. Vi beder dig om at læse denne hjemmeside i detaljer. Hvis det giver mening for dig, vil vi opmuntre dig til straks at handle på det. Du kan donere penge til at støtte oprettelsen af en stor gruppe af fredsskabende eksperter og/eller hjælpe på andre måder.

Men hvis du stadigvæk ikke er motiveret til at gribe til handling efter at du grundigt har læst denne hjemmeside, så gå til siden med Kontakt Os og sig til os, hvad mere du kunne tænke dig at vide.

Tag selv ansvar for freden

Der er stærke beviser for, at vi rent faktisk kan slutte terrorisme og krig. Og hvis politikerne ikke vil gribe til handling på denne opdagelse, så kan vi, folket, selv gøre det - idet vi selv tager ansvar for freden. Vi inviterer fredselskende folk i Danmark og rundt omkring i verden til at læse disse oplysninger nøje og derefter at arbejde sammen for at skabe permanent verdensfred. Læs her hvordan.


Næste:
Den grundlæggende ide!

 
   
   
 Stephen Collins  
"Som far opfordrer jeg dig kraftigt til at se nærmere på denne tilnærmelse til at skabe fred. Jeg har set forskningen og jeg har mødt forskerne. Jeg ville ikke bede dig bruge din kostbare tid hvis ikke jeg var sikker på at du vil erklære dig enig med mig i at beviserne er overbevisende - og vidunderligt opmuntrende."

Stephen Collins
Stjerne i TV serien:
'Seventh Heaven'