Kan vi stoppe
terrorisme og krig
Stands terrorisme og krig
  Den grundlæggende ide!
   
Hvad kan jeg gøre?
Kontakt os
 
Vil du være med til at skabe fred?

Hør mere om teknikkerne på foredrag over hele landet. 

Klik her.
 

Grundidéen

Fredsskabende grupper bruger teknologier, der er kendte og gjort perfekte i over tusindvis af år i den tidløse Vediske tradition - en tradition af viden der længe har været bevaret (skønt til for nylig glemt) i Indien. Både de Vediske teknologier og teorierne bag dem er blevet bekræftet af objektive undersøgelser og de mest avancerede videnskabelige teorier.

Fra denne kombinerede synsvinkel af gammel visdom og moderne videnskab kommer grundidéen: Store grupper af fredsskabende eksperter opløser social stress - de øjeblikkelige politiske, religiøse og etniske spændinger der antænder kriminalitet, terrorisme og krig.

Beviserne

Mere end 50 konkrete forskningsprojekter og 23 offentliggjorte videnskabelige undersøgelser har vist et klart resultat:

Så snart deltagerantallet i en fredsskabende forsamling er steget, er voldelig kriminalitet, krigshandlinger og terrorisme blevet formindsket.

Og når deltagerantallet i en sådan forsamling er steget og faldet gentagne gange, er de statistiske tal for vold steget og faldet med stærk korrelation.

Teorien

Kort sagt, denne nye fredsteknologi er tilsyneladende trådløs. På samme måde som radiostationer sender musik ved hjælp af det usynlige underliggende elektromagnetiske felt, så synes grupper af fredsskabende eksperter at udstråle harmoni og fredfyldthed gennem et usynligt underliggende felt af bevidsthed.

Som vi vil se, er en feltteori for bevidsthed blevet genoplivet i denne videnskabelige tidsalder af Maharishi Mahesh Yogi, grundlæggeren af Transcendental Meditation. Resultatet er en fuldstændig forenet forståelse af bevidsthed og den fysiske verden.

Resultatet af denne bevidsthedens videnskab, som Maharishi kalder Vedisk Videnskab giver den teknologi, der er allermest brug for af alle - et praktisk program til at skabe fred.

Vi tager selv ansvar for freden

Nu ved vi, at verden behøver ikke at være forsvarsløs imod terroristangreb - heller ikke hjælpeløs i forbindelse med at stoppe brutale militære modangreb. Både beviser og teori indikerer, at vi kan stoppe terrorisme og krig permanent. Og hvis politikerne ikke vil gå til handling på denne opdagelse, så kan vi, folket, selv gøre det - idet vi selv tager ansvar for freden. Læs her hvordan.

Note: Det er af gode grunde, at folk lærer Transcendental Meditation. Det er for selv at få gavn af teknikken. Men for at støtte en gruppe af fredsskabende eksperter er det ikke nødvendigt at lære TM-teknikken. Økonomisk støtte til en sådan gruppe er den første prioritet.

Næste:
Hvad er beviserne

 

"Hypotesen forårsagede helt afgjort nogle løftede øjenbryn hos vore anmeldere. Men det statistiske arbejde er solidt. Tallene er der. Og taget for sin pålydende værdi indikerer disse resultater opdagelsen af en ny fredsskabende teknologi."

Raymond Russ, PhD
Prof. of Psychology
University of Maine
Editor, Journal of Mind and Behavior