Hvad er beviserne
Effekten på krig
Effekten på terrorisme
  Effekten på Verdensfred
Hvorfor er denne forskning blevet accepteret af uafhængige forskere?
   
Hvad kan jeg gøre?
Kontakt os
 
Vil du være med til at skabe fred?

Hør mere om teknikkerne på foredrag over hele landet. 

Klik her.
 

Effekten på Verdensfred

Forskning omtalt på nogle af de andre sider har vist at midlertidige fredsskabende grupper har reduceret kriminalitet, krig og terrorisme, og at store grupper (7.000-8.000) målbart har reduceret konflikt og terrorisme i hele verden. Uheldigvis viste det sig i alle tilfældene at når de fredsskabende grupper blev opløst steg mængden af vold igen.

Et naturligt spørgsmål: Hvad ville der ske hvis man prøvede at opretholde en gruppe på 8.000 fredsskabere på permanent basis? Ideelt ville sådan en gruppe ikke bare reducere kampe meget hurtigt, men ville også i det lange løb slutte alle konflikter.

Denne mulighed er blevet afprøvet. I tre år fra 1988 til 1990, på et sted lige udenfor New Delhi, i Indien, var der en enkel filantrop der støttede en gruppe på 8.000 eksperter i Transcendental Meditations teknikken og det avancerede TM-Sidhi program, inklusiv Yogisk Flyvning). I løbet af de tre år opløstes alle større konflikter i verden på en fredelig måde. Først, sluttede en krig mellem Irak og Iran der havde varet i syv år og som havde kostet flere millioner mennesker livet. Derefter sluttede Sovjetunionens brutale invasion af Afghanistan der havde varet i fem år. Og allermest opløftende; Berlinmuren faldt i 1989, Sovjetunionen gik i opløsning og fyrre år med den kolde krig smeltede simpelthen væk.

Fra Maharishi Mahesh Yogis synspunkt var dette et glimt af hvordan livet kan være når verden gennemtrænges af en stærk indflydelse af fred. På baggrund af forskning og erfaring er det Maharishi's mål at samle store fredsskabende grupper på permanent basis for derigennem at skabe en uimodståelig indflydelse af harmoni og kohærens der kan rense den kollektive bevidsthed i hele verden og derved skabe en permanent tilstand af verdensfred.

Næste: Hvorfor er denne forskning blevet accepteret af uafhængige forskere?

 
"Fra ét sted i verden kan vi skabe den vidunderlige indflydelse af kohærens og harmoni som udstråles til hele jorden. Fra et sted kan vi skabe uovervindelighed for alle lande."


Maharishi Mahesh Yogi
Grundlægger af
Transcendental Meditations programmet