Hvad er beviserne
Effekten på krig
  Effekten på terrorisme
Effekten på Verdensfred
Hvorfor er denne forskning blevet accepteret af uafhængige forskere?
   
Hvad kan jeg gøre?
Kontakt os
 
Vil du være med til at skabe fred?

Hør mere om teknikkerne på foredrag over hele landet. 

Klik her.
 

Effekten på terrorisme

Almindeligvis er der ikke noget enkelt land, som hele tiden er udsat for terroristangreb. Derfor er den eneste måde hvorpå man kan undersøge om terrorismen bliver mindre, at kaste sig ud i en undersøgelse af global størrelse. På den globale skala er terrorist angreb almindelige og det er muligt at påvise fald forbundet med fredsskabende forsamlinger.

72% fald i terrorisme i hele verden
 

Den såkaldte 'Rand Corporation', en uafhængig tænketank, tilvejebragte data om terrorist angreb rundt omkring i verden (på grund af de meget bredt fluktuerende karakteristika forbundet med terrorisme data blev der udført den såkaldte tids serie analyse).
En undersøgelse af de tre største fredsskabende forsamlinger der nogen sinde er afholdt i vesten, hvor man sammenlignede de uger hvor forsamlingerne fandt sted med alle andre uger i en to-årig undersøgelse viste en reduktion på 72% over hele verden i dødsfald og sårede forårsaget af terrorisme. Når antallet af fredsskabende eksperter nærmede sig eller oversteg 7.000 i løbet af disse tre meget store forsamlinger skete der også et markant fald indenfor internationale konflikter af alle slags. Undersøgelsen anvendte tids serie analyse for derigennem at eliminere muligheden for at dette markante fald skyldtes en allerede eksisterende cyclus, trend, forskydninger i dataene, eller årstidsmæssige indflydelser (Journal of Offender Rehabilitation, under trykning).

Næste: Effekten på Verdensfred
 
"Dette er meget spændende forskning. Det er et utraditionelt koncept, men de ligefremme beviser giver i mine øjne tiltro til teorien."

Ved Nanda, Ph.D.
Director
International Legal Studies Program
University of Denver