Kan vi stoppe
terrorisme og krig
Stands terrorisme og krig
Den grundlæggende ide!
   
Hvad kan jeg gøre?
Kontakt os
 
Vil du være med til at skabe fred?

Hør mere om teknikkerne på foredrag over hele landet. 

Klik her.
 

Kan vi stoppe terrorisme
og krig permanent?

Hvis man kan tro på 50 konkrete forskningsprojekter og 23 offentliggjorte videnskabelige undersøgelser, så er svaret JA.

Hvis denne store bevismængde - der er accepteret og offentliggjort af kendte videnskabelige tidsskrifter - er korrekt, så kan grupper af fredsskabende eksperter dramatisk reducere voldelig kriminalitet, terrorisme og krig.

Hvis den videnskabelige metode giver mening, så havde de gamle vismænd ret vedrørende den menneskelige bevidstheds styrke til at skabe fred. Moderne videnskab og tidløs visdom har mødt hinanden i en praktisk, kraftfuld fredsteknologi.


Næste:
Stands terrorisme og krig
Den grundlæggende ide!
 
   
 Raja Bjarne  
"Jeg har som Raja af Danmark påtaget mig ansvaret for at sikre at vores land snarest muligt er sikret mod al negativitet - inde fra, såvel som ude fra. Danmark vil blive uovervindeligt. Denne hjemmeside præsenterer grundigt og velunderbygget den teknologi vi har til vores rådighed for at nå dette mål.

Jeg inviterer alle til at studere siderne, dokumentationen og argumenterne nøje - og derefter er du velkommen til at handle: Din hjælp med at skabe permanent fred og sikkerhed for Danmark vil blive værdsat".

- Raja Bjarne,
Raja af Danmark